Organisaties

Veel werknemers hebben naast een drukke baan ook nog allerlei verplichtingen vanuit hun thuissituatie en sociale leven. Ontspannen gaat ze vaak moeilijk af, laat staan bewegen. Terwijl dat juist veel klachten kan voorkomen. Als men namelijk niet tijdig op de remt trapt, stapelt de stress zich op totdat het te veel wordt, totdat mensen er ziek van worden.  Als werkgever wilt u uiteraard gezonde, vitale werknemers die met plezier hun werk doen. Werknemers die in hun kracht zitten en “lopen op zonne-energie”. Met het programma: Van Stress naar Kracht helpt Rob Westgeest Runningtherapie werkgevers hier mee.

Iedere organisatie, iedere situatie en iedere medewerker is anders. Daarom is er ook niet één standaard programma. Samen met u als werkgever stel ik graag een programma samen dat het beste aansluit bij de context van uw organisatie en medewerkers. Vanuit mijn ervaring als trainer van leiderschapsprogramma’s  én runningtherapeut adviseer ik een programma waarbij zowel het cognitieve als het lichamelijk aspect aan de orde komt. Een impressie van een dergelijk programma vindt u hier.
Daarnaast kan ik gebruik maken van mijn samenwerking met andere specialisten op het gebied van voeding, psychologie en time-management om het programma nog specifieker te maken.

Wat levert het u op als werkgever? Uw medewerkers leren om actief en ontspannen bezig te zijn als doeltreffend middel tegen stress. Met Runningtherapie krijgen ze (weer) plezier in bewegen. Hun zelfvertrouwen neemt toe en hun conditie verbetert. Maar het belangrijkste: uw medewerkers ervaren dat een betere conditie helpt bij het hanteren van problemen thuis of op het werk. Ze zitten beter in hun vel. Dat merkt u aan de productiviteit en de verzuimcijfers.

Benieuwd wat ik voor uw organisatie kan betekenen? Bel of mail mij voor een afspraak.