Samenwerking

Gedurende mijn hele loopbaan ben ik geboeid geweest door de ontwikkeling van mens en organisatie. Ontwikkelen voegt veel toe aan levensgeluk. Iedere keer als je weer wat hebt geleerd, je grenzen hebt verlegd, successen hebt behaald of inzicht hebt verkregen, word je wijzer, sterker en gelukkiger. Ook organisaties presteren beter als de juiste werknemers op de juiste plek zich verder kunnen ontwikkelen in lijn met de organisatiestrategie en in lijn met hun eigen passie  en mogelijkheden.  

Na mijn studie in Groningen ben ik mijn carrière begonnen in sales bij Le Méridien Hotels & Resorts. Van Internationaal Salesmanagement ben ik overgestapt naar Werving & Selectie en vervolgens Management HR Consulting. Gedurende mijn loopbaan heb ik diverse trainings- en coachingsopleidingen gevolgd. 

In 2008 heb ik de stap gezet om ervaring, inzicht en passie te bundelen en heb ik TafelbergHRconsult opgericht. Mijn specialiteit ligt op het gebied van vitaliteit en stressmanagent. Ik begeleid groepen en individuen en hanteer een integrale aanpak. Hiervoor werk ik ook nauw samen met verschillende specialisten waaronder een psycholoog, sportpsycholoog, voedingsdeskundige, slaaptherapeut, fysiotherapeut en yogadocente. Intussen heb ik mooie opdrachten vervuld in het bedrijfsleven en bij de overheid. 
Wie ben ik? Een ervaren workaholic? Ja...dat ben ik! Jarenlang werkte ik bij een aantal grote, internationale bedrijven. Banen die veel van me vroegen. Daarnaast, omdat het welzijn van mensen toen al belangrijk voor mij was, verdiepte ik me in psychologie en alternatieve geneeskunde en probeerde ik mensen om mij heen te helpen. Maar zelf ging ik alleen maar door. En toen kwam het: een hersenvliesontsteking gepaard met bloedvergiftiging. Dit kostte me bijna het leven. Ik kon binnen vier weken het ziekenhuis verlaten. Ik vond dat ik naast een intensief revalidatieprogramma van 5 uur per dag, ook nog wel een paar uurtjes per dag aan het marketingplan van mijn werkgever kon besteden. Vervolgens moest ik op kantoor mijn plek opnieuw veroveren. De reïntegratie was natuurlijk veel te snel. En toen kwam er een burn-out. Ja, gek he!

Gelukkig zag ik het licht. Ik ging als trainer werken bij Krauthammer International en na verloop van tijd heb ik daarnaast mijn eigen praktijk voor natuurgeneeskunde en een coaching- en trainingbureau voor burn-out preventie en re-integratie opgezet.

Sinds 2007 ben ik alleen nog met mijn praktijk bezig. Alles wat ik op een harde manier geleerd heb, wil ik inzetten om anderen de moeite besparen de harde weg te volgen. Ik wil anderen inspireren om (opnieuw) goed voor zich zelf te zorgen en stressvolle patroon te doorbreken. Daartoe heb ik een aantal programma’s ontwikkeld voor burn-out preventie en re-integratie. En sporten, in het bijzonder hardlopen, hoort daarbij! Daarom werk ik heel graag samen met een inspirerende Rob Westgeest.
Of je nu last hebt van overbelasting, somberheid, angst of paniekklachten, vervelende dingen hebt meegemaakt of problemen hebt op je werk of in je thuissituatie: Psychologenpraktijk Westgeest helpt je weer op weg. Mijn werkwijze is gebaseerd op kortdurende, oplossingsgerichte en praktische psychologische begeleiding.

Ik werk graag: praktisch, persoonlijk en doelgericht. Praktisch: je krijgt handvaten, tools, mogelijkheden per sessie of behandeling om verder te gaan. Persoonlijk: ik ben betrokken bij het hele proces. Ik schrik niet van psychische problemen. Problemen horen bij het leven! Een goede relatie en vertrouwen vormen de basis. We gaan samen op zoek naar jouw doelstellingen en stippelen de weg uit die het meeste kans biedt op succes. Doelgericht: jijzelf bent de regisseur van je leven. Mijn rol is faciliterend en gericht op het stimuleren van jouw sterke kanten. We werken gedurende de behandeling stap voor stap aan het voorafgestelde behandeldoel. Indien nodig ondersteun ik (zodat je het later zelf kunt overnemen) contacten met de huisarts, bedrijfsarts en andere instanties.

Mijn inspiratie
Uit mijn liefde voor het vak haal ik mijn inspiratie. Ook reizen, yoga, cinema, en humor horen bij mij. Net als het strand. Ik woon er dichtbij samen met mijn man en drie kinderen